Bijbehorende producten

Alternatieve producten

×

Titel

Text

Red By Kiss haarproducten

Een expert op het gebied van haarstyling, verzorging en haarkleuring. De professionele en tevens kwalitatieve Red By Kiss haarproducten zijn perfect voor dagelijks gebruik. Ontdek onder andere de beste edge-fixers, borstels, bonnets, durags en meer! Je koopt bij ons meer haarproducten van merken als X-Pression, Afro Twist Braid & Curls.

 

Red By Kiss edge fixers

De geliefde edgefixers van Red By Kiss kun je vinden bij Afro Indian Market! Met maar liefst 24 uur fixatie heb je maximale eindcontrole voor het opvullen van dunne gebieden langs de haarlijn. Je haren krijgen een vollere uitstraling, waarbij je absoluut geen schilfers krijgt! De formule is dan ook verrijkt met biotine b7 om de randen te versterken. Op deze manier heb jij de maximale controle over je haren, in combinatie met de perfecte haarverzorging. Ook kun je deze edge fixers vinden in twaalf heerlijke geuren. Met de dromerige formule blijft je haar de hele dag heerlijk ruiken. Kies uit diverse heerlijke geuren als Red Apple, Sweet Peach, Real Banana en veel meer!

 

Haarborstels voor elk haar

Voor elk haartype de perfecte borstel! De Red By Kiss haarborstels zijn gemaakt voor gemak, comfort en handigheid. Zo kun je de kleinste details van je haar bewerken met de Chrome Edge Brush Pintail. Deze bestaat uit gesteriliseerd everzwijnenhaar en beschikt over een brede en smalle kam. Met deze borstel krijg je zachte en gladde randen en de pin tail zorgt voor gemakkelijke sectionering. Perfect te combineren met de edge fixers! Naast de edge brush, vind je bijvoorbeeld ook de beste Pocket Wave brushes. Deze borstel is perfect geschikt voor het gladmaken, stylen, definiëren en verdiepen van golf stijlen. Ideaal voor medium tot stug haar, kortere coupes, fades en dik en krullend haar. De borstelharen van puur everzwijnenhaar zijn zacht voor de gevoelige hoofdhuid en helpen tegen gespleten haarpunten en haarbreuk. Probeer het nu!

 

Red By Kiss haarproducten kopen bij Afro Indian Market

Je bestelt al onze artikelen gemakkelijk online via onze webshop. Wil je de artikelen in het echt zien en verder geïnspireerd worden? Kom dan langs in onze winkel aan de Wagenstraat 62-64 in Den Haag. We helpen je graag!