Bijbehorende producten

Alternatieve producten

×

Titel

Text

X-Pression Pre-Stretched

Ervaar de Afrikaanse schoonheid met de X-Pression Pre-Stretched haarstukken. Hiermee maak je de mooiste vlechten van hoge kwaliteit zonder het gedoe van het uitrekken. Daarnaast knoopt het niet en is het gemakkelijk door te borstelen. X-Pression Pre-Stretched maakt het vlechtproces sneller en eenvoudiger. Ontdek alle variaties. Daarnaast verkopen we ook haarproducten van merken als X-Pression braids, Afro Twist Braid & Jumbo Braid.

 

Vlechten met haarstukken

Je maakt de mooiste vlechten met deze haarstukken. De Pre-Stretched haarstukken van X-Pression komen in diverse soorten kleuren en stijlen. Zo zijn sommige al voorgevlochten of juist helemaal stijl. Ook de kleuren variëren van mooie basics, naar de mooiste kleur overlopen. De mogelijkheden zijn eindeloos. Het grootste voordeel van deze collectie, is dat ze al voorgerekt zijn. Dit zorgt ervoor dat je een stuk sneller kunt werken, dan met de standaard haarstukken.

 

Voorgerekt haar

Voorgerekt haar, of pre-stretched, zijn haarstukken die al compleet voorbereid zijn. Deze voorgerekte haarstukken lopen vloeien door je natuurlijke haren. Het grootste verschil tussen pre-stretched en niet voorgerekt haar, is dan ook de overloop. Bij standaard haarstukken is het einde niet zo mooi uitgelopen met een fijne afwerking. Hierdoor zie je sneller de verschillen met je natuurlijke haar, of kost het extra tijd om het zelf voor te rekken. Tot slot lijken Pre-Stretched haarstukken dunner door het uitrekken.

 

X-Pression Pre-Stretched kopen bij Afro Indian Market

Je bestelt al onze artikelen gemakkelijk online via onze webshop. Wil je de artikelen in het echt zien en verder geïnspireerd worden? Kom dan langs in onze winkel aan de Wagenstraat 62-64 in Den Haag. We helpen je graag!

 

Veelgestelde vragen

Door de kwaliteit van het product en de manier van het aanbrengen, is het gemakkelijk aan te brengen zonder je haren aan te schaden.

Pre-Stretched hair zijn haarstukken die al zijn voorbereid. Hierdoor krijg je vloeiende aflopen zoals je bij natuurlijk haar ziet. Dit scheelt veel tijd tijdens het aanbrengen van de haarstukken.

Ja! De X-Pression Pre-Stretched is al van tevoren uitgerekt. Dit scheelt veel tijd tijdens het aanbrengen.