Bijbehorende producten

Alternatieve producten

×

Titel

Text

Shea Moisture haarproducten voor elk haartype

Haarproducten voor elk haartype, maar ook zeker geschikt voor de Curly Girl Methode. Het haarmerk Shea Moisture is opgericht door Sofi Tucker. Met natuurlijke producten als de Fair Trade Sheaboter, ontwikkelen ze producten met intensieve voeding en ultieme verzorging. Dit alles zonder siliconen, sulfaten en minerale oliën. De producten zijn geschikt voor alle haartypen als curly, coily, wavy en stijl. Naast dit merk vind je bij Afro Indian Market meer haarproducten van merken als Pretty Curly Girl, Red By Kiss & As I Am.

 

Shea Moisture shampoo

De keuze in shampoos is enorm. Dus wat is nou de juiste shampoo voor jou? Op de hulpkaart van Shea Moisture zie je precies welke lijnen geschikt zijn voor jouw haartype. Zo is bijvoorbeeld de Raw Shea Moist Shampoo geschikt voor haartypen 4C t/m 3A, en 100% Virgin Coconut Oil shampoo voor elk haartypen. Beide zijn perfect voor de droge en beschadigde haren en geven een natuurlijke verzorging aan gespleten haarpunten. Ontdek welke shampoo het beste bij jou past.

Naast enkele shampoos, kun je ook complete collecties bij ons kopen. Neem bijvoorbeeld de veelzijdige Coconut Oil lijn. Deze vind je bij ons met de shampoo, conditioner en leave in. De Raw Shea collectie biedt nog meer. Hiervan vind je namelijk een shampoo, conditioner, masker, detangler & finishing elixer. Deze lijn is ook uiterst geschikt voor de cg methode. Natuurlijk zijn er veel meer lijnen die je kunt uitproberen. Denk hierbij aan de populaire Coconut Hibiscus lijn, of de Jamaican Black Castor Oil. De producten van Shea Moisture zijn dan ook geschikt voor ieder haartype. Ontdek nu de perfecte producten voor jou.

 

Curly Girl producten

Je hebt het vast weleens voorbij zien komen, de Curly Girl Methode. Met deze methode gebruik je uitsluitend natuurlijke haarproducten zonder chemisch behandelde ingrediënten. Op deze manier kun je jouw krullen optimaal verzorgen. Van dik krullend haar tot aan een wavy textuur. Bij Afro Indian Market vind je alles wat je nodig hebt om deze methoden te realiseren. Welke producten je hiervoor nodig hebt en hoe het in zijn werk gaat, lees je dan ook op onze pagina over de Curly Girl Methode. Van shampoos tot aan leave in conditioners, je vindt het allemaal bij Afro Indian Market.

 

Shea Moisture sale

Wie is er niet gek op sale? In onze winkel profiteer je altijd van de mooiste sale producten. Met dezelfde betrouwbare kwaliteit koop jij jouw nieuwe producten met een zacht prijsje. De producten variëren van heerlijke haarverzorging tot aan eten en drinken. Wees er dan ook snel bij, want de sale gaat hard! Op is op.

 

Shea Moisture haarproducten kopen bij Afro Indian Market

Je bestelt al onze artikelen gemakkelijk online via onze webshop. Wil je de artikelen in het echt zien en verder geïnspireerd worden? Kom dan langs in onze winkel aan de Wagenstraat 62-64 in Den Haag. We helpen je graag!

 

Veelgestelde vragen

De haarproducten van Shea moisture zijn geschikt voor elk haartype. Ze hebben dan ook diverse lijnen die perfect passen bij jouw haartype. Zo is de Jamaican Black Castor Coil geschikt voor haartype 4C t/m 2C, Coconut Hibiscus & Raw Shea Butter voor haartype 4C t/m 3A, Manuka Honey & Yogurt voor haartype 3B t/m 2A, Manuka Honey & Mafura Oil voor haartype 4C t/m 4A, Superfruit Complex voor haartype 3B t/m 2A en 100% Virgin Coconut Oil voor elk haartype. Ontdek nu de beste producten voor jouw haren.

In alle haarproducten vind je een basis van Fair Trade Raw Shea Butter, wat een natuurlijk product is.

Alle producten van Shea Moisture zijn Curly Girl geschikt.

Elk product heeft een eigen werking. Zo gebruik je een shampoo en conditioner anders dan bijvoorbeeld een gel. Lees daarom ten allen tijde de gebruiksaanwijzing per product.

Door de shampoo wordt je haar beschermd en gehydrateerd.