Bijbehorende producten

Alternatieve producten

×

Titel

Text

Lady Speed Stick deodorant

Een onmisbaar product voor elke dag: goede deodorant. Ben jij altijd op zoek naar de beste variant die goed werkt én lekker ruikt? Dan kun jij baat hebben bij de Lady Speed Stick deodorant en antiperspirant. Dit Amerikaanse merk is wereldwijd geliefd. Met de diverse geuren en werkingen, heb je altijd de perfecte deodorant voor thuis of onderweg. Daarnaast verkopen we meer lichaamsverzorging van merken als Lotta Body, Dove & Pears Soap.

 

Lady Speed Stick Shower fresh

Een van de bekendste varianten is de Lady Speed Stick Shower Fresh. Met de effectieve werking van de heerlijk frisse antiperspirant, zorg je ervoor dat je je geen zorgen hoeft te maken over overmatig zweten. De Shower Fresh heeft een heerlijk frisse geur, waardoor je zelfverzekerd door je dag kunt gaan. Daarnaast laat deze geen witte strepen achter, waardoor je het gemakkelijk last minute nog kunt gebruiken. Ontdek daarnaast ook nog de geuren als Wild Freesia en Powder Fresh. Heerlijke zachte en frisse geuren voor elke dag. De unieke en zorgvuldige modules laten je niet in de steek. Het gemakkelijk gebruik in combinatie met de heerlijke geuren variaties, maken samen de perfecte deodorant en anti perspirant.

 

Populairste deodorant uit Amerika

De Speed Stick is tot op de dag van vandaag ontzettend populair in de Verenigde Staten. Naast de vrouwelijke variaties, heb je ook de mannelijke geuren. Deze kunnen dan ook niet achterblijven natuurlijk. Zo is de Speed Stick Regular deodorant zeker aan te raden voor mannen. Met de frisse, stoere en mannelijke geur, is het een fijne go-to deodorant stick. Daarnaast is het ook gemakkelijk in gebruik en laat het geen witte strepen achter. Zo hoef je dan ook niet teveel op te letten bij het gebruik van het product. Ontdek daarnaast ook de variaties Fresh, Power Fresh & Stainguard Clean. Deze hebben allemaal een eigen unieke geur, met dezelfde betrouwbare formule. Ontdek welke varianten bij jou passen en laat je onderdompelen in de heerlijk frisse geuren die er te bieden zijn.

 

Lady Speed Stick deodorant kopen bij Afro Indian Market

Je bestelt al onze artikelen gemakkelijk online via onze webshop. Wil je de artikelen in het echt zien en verder geïnspireerd worden? Kom dan langs in onze winkel aan de Wagenstraat 62-64 in Den Haag. We helpen je graag!

 

Veelgestelde vragen

Draag natuurlijke stoffen, laat anti-transpirant of deodorant drogen, gebruik niet te veel product, was het kledingitem gelijk.

Deodorant houdt de geur onder controle, antiperspirant houdt zowel geur als natheid onder controle.

Lady Speed Stick antiperspiranten/deodoranten bieden 24 uur lang bescherming tegen transpiratiegeur door gebruik te maken van gespecialiseerde geurtechnologie voor een doeltreffende bescherming.

Breng dagelijks een paar dunne, gelijkmatige laagjes aan op je oksels.