Bijbehorende producten

Alternatieve producten

×

Titel

Text

LA Girl make-up

Een luxe gevoel voor een lage prijs: dat krijg je met de make-up artikelen van LA Girl cosmetics. Zij geven jou dan ook binnen een handomdraai het gevoel van glitter and glamour. Ontdek alles voor een complete make-up look. Van color corrector tot concealer, en van eyeshadow palette tot lipgloss. Ontdek alle kleuren en mogelijkheden. Daarnaast verkopen we ook make-up van merken als Black Opal, Mimax & Ruby Kisses.

 

Jouw complete make-up look

Ontdek een nieuwe make-up routine met onze uitgebreide collectie. Bereid je huid voor met een face primer. Hiermee creëer je een egale laag voor de rest van de make-up. Breng vervolgens een foundation, BB cream of tinted foundation aan. Deze zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren. Bedek oneffenheden met de populaire LA Girl Pro Concealer en poeder het geheel af met een passende pressed powder. Maak jouw look af zoals je wilt met contour, lipliner, mixing pigments, etc. Top het af met een glossy lip tint en een setting spray om jouw look zo lang mogelijk te laten zitten. Naast make-up producten, verkopen we ook LA Girl kwasten. Zoals deze stippling brush voor foundation en small shader brush voor oogschaduw. Met deze artikelen heb je binnen een handomdraai een perfecte make-up look.

 

LA Girl cosmetics

Naast de geweldige kwaliteit van de LA Girl cosmetics producten, is het prijskaartje ook zeker de moeite waard. Voor een zacht prijsje kun je professionele make-up in handen hebben. Ben je opzoek naar de beste mixing pigment? Een lipliner voor bij jouw favoriete lipstick? Of misschien een color corrector als basis? Je noemt en en zij hebben het. Ontdek de complete collectie bij Afro Indian Market in Den Haag.

 

LA Girl make-up kopen bij Afro Indian Market

Je bestelt al onze artikelen gemakkelijk online via onze webshop. Wil je de artikelen in het echt zien en verder geïnspireerd worden? Kom dan langs in onze winkel aan de Wagenstraat 62-64 in Den Haag. We helpen je graag!