Bijbehorende producten

Alternatieve producten

×

Titel

Text

Kaarsen kopen

De meest unieke kaarsen waar je lang mee doet. Bij Afro Indian Market vind je een ruim assortiment aan de mooiste kaarsen. Zo hebben we diverse populaire 7 day candles. Deze zijn verkrijgbaar in de mooiste thema’s en kleuren. Perfect voor spiritualiteit. Daarnaast verkopen we ook kaarsen van merken als 9 Day Candles.

 

7 day candle

Ontdek de meest uitgebreide collectie van de populaire 7 day candles. Een 7-dagen kaars gebruik je tijdens het herdenken van overleden dierbaren, tijdens een gebed, ritueel of meditatie. Daarnaast worden deze 7 day candles ook gebruikt om solidariteit te tonen voor speciale personen. Deze komen dan ook in diverse soorten thema’s, kleuren en doeleinden. Daarnaast zijn ze geurloos en branden ze, zoals de naam zegt, tot wel zeven dagen. Je vindt bij ons kaarsen voor specifieke doeleinden zoals de 7 Day Candle Spirit Of Death Santa muerte. Deze Santa Muerte kaars wordt gebruikt voor bescherming. Maar je kunt ze ook zonder print kopen voor diverse doelen, als deze 7 Day Plain Candle 7 colors. De effen kaars vertegenwoordig de 7 Afrikaanse krachten, maar staat ook voor diverse doeleinden als geluk, bescherming, succes en goede gezondheid.

 

Kaarsen voor meditatie

Naast het herdenken en eren van personen, is het ook erg populair om te gebruiken tijdens de meditatie. Zo zijn er bekende Chakra’s kaarsen. Elke kleur staat voor een eigen chakra. Daarnaast vind je bij ons ook diverse sterrenbeelden varianten. Zoals de 7 Day Candle Aquarius & 7 Day Candle Scorpio.

 

Kaarsen kopen bij Afro Indian Market

Je bestelt al onze artikelen gemakkelijk online via onze webshop. Wil je de artikelen in het echt zien en verder geïnspireerd worden? Kom dan langs in onze winkel aan de Wagenstraat 62-64 in Den Haag. We helpen je graag!

 

Veelgestelde vragen

De beste kaarsen zijn van natuurlijke afkomst zoals soja, koolzaad, kokos en bijenwas. Daarnaast geeft een kwalitatieve kaars zo min mogelijk roet af.

Tijdens het uitblazen van een kaars komt er rook vrij wat je inademt. Daarnaast is een nagloeiende lont niet langer warm genoeg om het kaarsvet om te zetten in kooldioxide. Hierdoor bestaat een walm waar onder andere fijnstof in zit.

Je kunt je huis verwarmen met kaarsen.

Kaarsen geven een warme, huiselijke sfeer. Daarnaast bieden ze troost en hoop.