Bijbehorende producten

Alternatieve producten

×

Titel

Text

Hem wierook

De kwalitatieve en handgemaakte Hem wierook wordt handgemaakt in Mumbai en Bangalore, India. Zij staan voornamelijk bekend om de bloemige geuren en pure kruidenaroma’s. Deze zijn vervolgens verkrijgbaar in zowel kegels als staafjes. Door de bamboekern van de stokjes, smeult het subtiel tijdens het branden waardoor de geuren niet overheersen. De geuren zijn dan ook verkrijgbaar in diverse soorten, zodat er altijd een passende geur voor jou bij zit. Bij Afro Indian Market verkopen we ook wierook en bijbehorende accessoires van merken als Green Tree, Back Flow & Satya.

 

Wierook branden en bewaren

Het branden van wierook gaat ontzettend makkelijk. Bij zowel de kegels als de stokjes steek je de punt aan. Vervolgens blaas je de vlam uit en laat je de stok of de kegel smeulen. Het as wordt opgevangen in een speciaal wierookbakje of in de houder. Vervolgens komt de heerlijke geur vrij. Wanneer je jouw wierook wilt doven, kun je er een beetje water op sprayen om het proces te versnellen. Bewaar je wierook absoluut niet op plekken met direct zonlicht, hoge temperaturen of met veel vocht. De geur kan vervagen, veranderen of niet lekker gaan ruiken bij het bewaren onder verkeerde omstandigheden. Er zit dan ook geen vaste houdbaarheid aan wierook, wanneer je het goed bewaard.

 

Wierookhouders

Je brandt de wierook op in een houder. Deze zijn er in verschillende soorten en maten. Wij verkopen prachtige wierookhouders van het merk Back Flow. Zo heb je specifieke varianten voor de kegeltjes. Bekijk bijvoorbeeld de mooie basics zoals de Cacoon, maar ook indrukwekkende varianten zoals de Glowing Crystal. Hierbij valt de rook langs prachtige kristallen. Ook hebben we diverse varianten voor de stokken. Zo kun je ze plaatsen in een burner box of op een standaard. Ontdek jouw stijl en combineer het met de lekkerste Hem wierook geuren.

 

Hem wierook kopen bij Afro Indian Market

Je bestelt al onze artikelen gemakkelijk online via onze webshop. Wil je de artikelen in het echt zien en verder geïnspireerd worden? Kom dan langs in onze winkel aan de Wagenstraat 62-64 in Den Haag. We helpen je graag!

 

Veelgestelde vragen

Hem is een merk wierook. Zij zijn een van de grootste producenten van kwalitatief en handgemaakte wierook.

De wierook van HEM behoort wat ons betreft tot de beste wierook. Door de handgemaakte kwaliteit heb je heerlijke wierook in huis.

Tegen stress kun je de kalmerende en ontspannende wierook van lavendel of sandelhout branden.

Wierook helpt bij ontspanning en stressvermindering.