Bijbehorende producten

Alternatieve producten

×

Titel

Text

Back Flow Stand burners

Kom tot rust met de fantastische Back Flow Stand burners. Perfect om jouw wierook in te plaatsen en te genieten van de vallende rook. De prachtig vormgegeven burners zijn perfect voor een wierookkegel, waarbij de rook op een unieke manier naar beneden stroomt als een waterval. Dit creëert een kalmerend en ontspannend zicht. Ontdek nu welke variaties er beschikbaar zijn. We verkopen bij Afro Indian Market diverse wierook gerelateerde producten van merken als AGS Collection, Green Tree & Sacred Aromas.

 

Wierook brander

Bij een wierookbrander, ook wel Incense Burner, beweegt de aromatische rook als een waterval naar beneden waarbij het vervolgens weer in de vaas stroomt. Dit zorgt ervoor dat de aroma’s geleidelijk en op een ontspannen manier door de ruimte vloeien. Bij Back Flow Stand koop je deze wierook branders in diverse stijlen, zodat er altijd iets is wat bij jouw stijl past. Van stijlvolle basics tot aan kleurrijke kunstwerken. Elke burner heeft dezelfde werking waarbij de flow op een eigen manier gaat. Het enige wat je nog hoeft te doen, is het kiezen van jouw favoriete wierookkegel en te genieten van de verspreide aroma’s.

 

Rust en meditatie

Back Flow Stand staat voor elegantie, rust en sereniteit. De collectie van Afro Indian Market beschikt over prachtig vormgegeven wierookbranders die niet alleen visueel prachtig zijn, maar ook zorgen voor een unieke ervaring. Met innovatieve ontwerpen laat dit merk de rook op een betoverende manier naar beneden stromen, wat een kalmerend effect heeft op de geest. Gebruik het tijdens een rustmoment, of als begeleiding van je meditatie.

 

Back Flow Stand sale

Houd jij van hoge kortingen? Dan hebben we goed nieuws. Bij Afro Indian Market verkopen we namelijk diverse artikelen voor een lage prijs. Je vindt deze tijdens onze sale. De kortingen lopen hier soms hoog op, dus wees er snel bij. Op is helaas ook echt op.

Back Flow Stand burners kopen bij Afro Indian Market

Je bestelt al onze artikelen gemakkelijk online via onze webshop. Wil je de artikelen in het echt zien en verder geïnspireerd worden? Kom dan langs in onze winkel aan de Wagenstraat 62-64 in Den Haag. We helpen je graag!