Bijbehorende producten

Alternatieve producten

×

Titel

Text

AGS Collection wierook

Een ontspannen sfeer in je huis, een extra verrijking van jouw meditatie, of omdat je het gewoon heerlijk vindt ruiken. Met de wierook van AGS Collection heb je binnen een handomdraai de omgeving waar je naar verlangd. Met de ruime collectie aan diverse geuren met een scherpe prijs ontdek je wat bij jou past. Bij Afro Indian Market verkopen we meer wierook en accessoires van merken als Back Flow Stand, Green Tree & Satya.

 

Wat is wierook?

Wierook is bekend om zijn heerlijke aroma. Het is een harmonieus mengsel van aromatische stoffen dat bij ontsteking een betoverende geur verspreidt. De aroma's worden gewonnen uit de hars van bomen. Oorspronkelijk is het afkomstig van de boswellia sacra uit Arabië en de boswellia papyrifera uit India. Wierook kreeg dan ook zijn naam van het oude woord 'wijrooc', wat ‘heilige rook’ betekent. De traditie van het gebruik van wierook ontstond hoogstwaarschijnlijk toen iemand een stukje hars van de boswellia op het vuur wierp en zo de betoverende geur van de rook ontdekte. Je kunt deze wierook tegenwoordig kopen met diverse geurige ingrediënten als dennenhars en rozenblaadjes. Vaak zijn deze verrijkt met etherische oliën. Ontdek ons assortiment van AGS Collection wierook producten voor een heerlijke ontspanning.

 

Spiritualiteit

Wierook wordt al eeuwenlang geassocieerd met spiritualiteit vanwege zijn vermogen om een sfeer van rust, zuivering en meditatie te creëren. De subtiele aroma's die vrijkomen bij het branden van wierook kunnen helpen bij het loslaten van stress en het bevorderen van je innerlijke rust. Het kan dan ook een middel zijn om compleet te kalmeren en tot diepe meditatie te komen. Daarnaast geloven sommige ook dat de opstijgende rook van wierook de verbinding met hogere spirituele sferen makkelijker maakt. Kortom, we zijn ervan overtuigd dat wierook een krachtig middel is dat de ziel voedt en harmonie brengt. Het leuke en unieke aan de AGS Collection wierook is dat ze sterrenbeeld variaties hebben, zoals de Waterman & Stier.

 

AGS Collection wierook kopen bij Afro Indian Market

Je bestelt al onze artikelen gemakkelijk online via onze webshop. Wil je de artikelen in het echt zien en verder geïnspireerd worden? Kom dan langs in onze winkel aan de Wagenstraat 62-64 in Den Haag. We helpen je graag!

Veelgestelde vragen

Het effect van wierook kan kalmerend en ontspannend zijn, waarbij de subtiele aroma's helpen bij het verminderen van stress en het creëren van een rustige sfeer. Veel mensen gebruiken wierook ook bij meditatie of spirituele praktijken vanwege de veronderstelde zuiverende en verheffende eigenschappen.

Het nut van wierook is om een aangename geur te verspreiden die kan helpen bij het creëren van een ontspannen sfeer en een gevoel van welzijn. Daarnaast wordt wierook vaak gebruikt bij meditatie en spirituele rituelen vanwege de veronderstelde zuiverende en kalmerende eigenschappen.

Mensen steken wierook aan om een aangename geur te verspreiden die kan helpen bij een ontspannen gevoel, het verminderen van stress en het creëren van een rustige sfeer. Daarnaast gebruikt men wierook vaak tijdens een meditatie.

Er zijn twee soorten wierook: direct-brandend & indirect-brandend. Je steekt de direct brandende variatie aan, zoals bij stokjes en kegeltjes. Indirect brandend heeft een hittebron nodig die de wierook brandend houdt, als kooltjes.