Bijbehorende producten

Alternatieve producten

×

Titel

Text

Arm & Hammer producten

Een vertrouwde oplossing voor al jouw klusjes. Arm & Hammer staat bekend als een vertrouwd basisproduct dat in miljoenen kasten en voorraadkasten ligt. Het populairste product is de Arm & Hammer baking soda. Dit is dan ook Amerika’s nummer 1 merk van zuiveringszout voor taken van koken en schoonmaken tot persoonlijke verzorging. Ontdek de populaire producten vandaag nog. Je koopt bij Afro Indian Market meer producten van merken als Banos, Ammens & Lady Speed Stick.

 

Arm & Hammer baking soda

Een puur en veilig product voor vele taken. Zo maak je jouw gebakken luchtig en perfect van structuur. Bij het bakken zorgt de baking soda ervoor dat het product gaat rijzen. Wanneer het in aanraking komt met zuren, werkt het product het beste. Daarnaast is het een perfect product voor het reinigen, ontgeuren en talloze andere toepassingen in huis. Zo haalt het vlekken uit vloerkleden, laat het onfrisse geurtjes verdwijnen, laat het sieraden glanzen, helpt het bij het ontstoppen en nog veel meer. Dit is echt een product dat iedereen in huis moet hebben. Bij Afro Indian Market verkopen we de Arm & Hammer baking soda in diverse formaten: 8oz, 1Lbs, 2Lbs & 4Lbs.

 

De perfecte deodorant en antiperspirant

Ben je nog op zoek naar een deodorant die geurtjes perfect neutraliseert? Probeer dan de Arm & Hammer anti perspirant. Een antiperspirant blokkeert langdurig de uitgangen van de zweetklieren, waardoor je een stuk minder zweet. De antiperspiranten hebben een frisse en schone geur en vermindert transpiratie onder de oksels. Je koopt ze bij ons in de geuren Fresh, Cool Blast en Powder Fresh. ontdek de geur die het beste bij jou past.

 

Arm & Hammer tandpasta

Naast de baking soda, deodorant en nog veel meer, is ook de tandpasta van dit merk ontzettend populair. Ze ontwikkelen tandpasta’s voor diverse doelen, als het witter maken van je tanden en het verzorgen van je tandvlees. Zo heb je de Whitening Pro Protect, Charcoal Sensitive, Sensitive Pro & Sensitive Care.

 

Arm & Hammer producten kopen bij Afro Indian Market 

Je bestelt al onze artikelen gemakkelijk online via onze webshop. Wil je de artikelen in het echt zien en verder geïnspireerd worden? Kom dan langs in onze winkel aan de Wagenstraat 62-64 in Den Haag. We helpen je graag!