Bijbehorende producten

Alternatieve producten

×

Titel

Text

ApHogee haarproducten

Zeg vaarwel tegen beschadigd haar. De producten van ApHogee stoppen haarbreuk en repareren schade in je haar. Zij weten als geen ander dat er veel nodig is om je haren de beste verzorging te geven. Daarom hebben zij een lijn ontwikkeld met de beste producten die dit voor jou realiseren. Je krijgt weer kracht, elasticiteit en gladheid terug in je haren, zonder gebruik van schadelijke stoffen. Ontdek het populaire merk nu. Je koopt bij Afro Indian Market meer haarverzorging van merken als Creme of Nature, Shea Moisture & Dabur.

 

Protein Treatment

Het haarmerk ApHogee staat onder andere bekend om haar succesvolle proteïne behandeling. Proteïnen helpen het haar te herstellen en houden je haar sterk en gehydrateerd. Zo kun je met deze haarlijn gebruik maken van een Twee Staps routine. Deze producten zijn een krachtige combinatie om jouw haren te herstellen en te beschermen. Gebruik de behandeling eens in de 4 - 6 weken, afhankelijk van hoe jij jouw haren onderhoudt. Gebruik de perfecte combinatie van ApHogee Two Step Protein deel een & deel twee. Voor de beste werking, lees de gebruiksaanwijzing op de producten.

 

Haarproducten voor krullen

Ook kun je jouw krullen perfect verzorgen met de ApHogee Curlific collectie. De producten zijn Curly Girl Methode geschikt, zodat jij optimaal kunt genieten van jouw krullen. Ontdek bijvoorbeeld de Aphogee Curlific Texture Treatment. Deze treatment herstelt de elasticiteit van je haren en brengt opnieuw leven in beschadigd, getextureerd haar. Ook de Curlific Curl Definer is een geliefd product. Deze definer voegt definitie toe aan je haren en controleert de krullen. Breng jouw krullen naar een hoger niveau met de ApHogee haarproducten.

 

ApHogee sale

Bij Afro Indian Market profiteer je regelmatig van de beste sale artikelen. Tijdens onze sale koop je diverse producten van de beste merken, maar dan voor een zacht prijsje. Zo komt hier ook de ApHogee collectie regelmatig voorbij. Sla je slag voordat het op is!

 

ApHogee haarproducten kopen bij Afro Indian Market kopen

Je bestelt al onze artikelen gemakkelijk online via onze webshop. Wil je de artikelen in het echt zien en verder geïnspireerd worden? Kom dan langs in onze winkel aan de Wagenstraat 62-64 in Den Haag. We helpen je graag!