Bijbehorende producten

Alternatieve producten

×

Titel

Text

Alcolado Glacial spat lotion

Een bijzonder verfrissende opspat lotion voor diverse momenten. Zo werkt het bijvoorbeeld heerlijk afkoelend op een warme dag, verlicht het je hoofdpijn of misselijkheid, biedt het afkoeling na het scheren en nog veel meer. Al meer dan 75 jaar is de verfrissende menthol houdende spat lotion van Alcolado Glacial een echte klassieker. Je vindt bij Afro Indian Market meer producten van merken als Arm & Hammer, W7 & Cantu.


Trots uit Curaçao

Met lef en tevens vindingrijkheid heeft een apotheker uit Curaçao een revolutionaire aftershave lotion gecreëerd. Maar naast enkel een aftershave lotion, is Alcolado Glacial uitgegroeid tot een product dat je elke dag met plezier kunt gebruiken voor diverse doeleinden. ‘Glacial’ staat voor immense ijsmassa’s. Wanneer je deze combineert met een alcoholhoudende vloeistof, krijg je een krachtige, ijzig koude sensatie. Precies wat je ervaart wanneer je het gebruikt!


Spat lotion voor elk moment

De productenlijn van Alcolado Glacial is ontzettend divers. Zo kun je bijvoorbeeld jouw handen desinfecteren met de meest verfrissende, niet-klevende handgel. Open je jouw luchtwegen met de verzachtende menthol zalf. Was je je handen of bader je in de geweldige unieke zeep. Je kunt zelfs een gewonde huid met 70% ethylalcohol ontsmetten. Voor elk moment hebben zij het perfecte product. Bij Afro Indian Market vind je echter voornamelijk de welbekende spat lotion. Zo vind je de kleine 125 ml variant, de middelste 250 ml versie of de grote 500 ml variant. Voor elk moment en elke gelegenheid de perfecte hoeveelheid.


Alcolado Glacial kopen bij Afro Indian Market

Je bestelt al onze artikelen gemakkelijk online via onze webshop. Wil je de artikelen in het echt zien en verder geïnspireerd worden? Kom dan langs in onze winkel aan de Wagenstraat 62-64 in Den Haag. We helpen je graag!


Veelgestelde vragen

Een verfrissende menthol houdende spat lotion uit Curaçao.

Spat of sprenkel wat van het product op je huid en voel de verfrissing. Uitsluitend voor uitwendig gebruik.

Het verfrissen van je lichaam, het verlichten van hoofdpijn of misselijkheid, het afkoelen van je gezicht na het scheren, het verlichten van de jeuk na insectenbeten en veel meer.

Sluit filter

  • Prijs
  • Filter