Bijbehorende producten

Alternatieve producten

×

Titel

Text

Adore haarkleuring

De mooiste semi-permanente haarverf vind je bij Adore. Deze verf is haar- en huidvriendelijk. Het bevat namelijk geen ammoniak, peroxide en alcohol. Dit maakt het een haarkleuring die je perfect meerdere keren kunt gebruiken, zonder je haar te beschadigen. Je koopt bij Afro Indian Market meer haarverf van merken als Bigen, Bling & Kiss Express.

 

Semi-permanente haarverf

Semi-permanent haarverf is een type verf dat na een aantal wasbeurten gemakkelijk uitspoelt. Dit is perfect wanneer je het af en toe leuk vindt om een andere kleur in je haren te hebben, of als je wilt testen hoe een permanente kleur je staat. Over het algemeen gaat een semi-permanente haarverf zo'n 6 tot 12 wasbeurten mee. Adore heeft een ruim aanbod aan haarverf. Zo koop je donkere/zwarte kleuren, diverse bruintinten of natuurlijke kleuren. Daarnaast koop je ook super toffe en opvallende kleuren, zoals roze, blauw, groen en veel meer. Ontdek alle kleuren nu en kies jouw favoriet!

 

Adore sale

Wanneer je op zoek bent naar betaalbare haarkleuring, dan is onze sale perfect voor jou. Tijdens de Afro Indian Market sale, koop je diverse artikelen van verschillende merken. Zo koop je ook de Adore haarkleuring voor een zachter prijsje. Maar wees er snel bij, want op is ook echt op!

 

Adore haarkleuring kopen bij Afro Indian Market

Je bestelt al onze artikelen gemakkelijk online via onze webshop. Wil je de artikelen in het echt zien en verder geïnspireerd worden? Kom dan langs in onze winkel aan de Wagenstraat 62-64 in Den Haag. We helpen je graag!

 

Veelgestelde vragen

Het gebruik van Adore haarverf is gemakkelijk. Was je haren met shampoo en maak het vervolgens handdoekdroog. Breng beschermende crème aan rond de haarlijn en breng de haarkleur aan op de hoofdhuid. Kam er daarna doorheen om het gelijkmatig te verdelen en dek het tot slot af met plastic. Laat de haarverf 20 minuten intrekken en spoel daarna grondig uit met shampoo. Lees de specifieke gebruiksaanwijzing per product.

Over het algemeen gaat een semi-permanente haarverf zo'n 6 tot 12 wasbeurten mee.