Bijbehorende producten

Alternatieve producten

×

Titel

Text

Kool-Aid dranken 

Het Amerikaanse drankje Kool-Aid is ontzettend populair bij jong en oud. De verfrissende limonades zijn verkrijgbaar in talloze smaken: voor ieder wat wils. Bij Afro Indian Market vind je deze producten ook in diverse soorten en maten. Van zakjes en bussen aanmaakpoeder, tot aan kant en klare limonade. Ontdek nu alle smaken. Daarnaast verkopen we meer drankjes van merken als Everfresh, Frescolita & Calypso.

 

Ontstaan van het limonademerk

In 1927 is het drankje in poedervorm opgericht door Edwin Perkins in Amerika. Edwin veroverde dan ook snel de harten van menig Amerikaan met de diversiteit aan unieke, zoete en verfrissende smaken. Met een slimme techniek hebben ze met Kool-Aid een vorm gevonden om de zoete smaak van de, nog te maken, limonade te gebruiken en om te zetten naar poedervorm. Hierdoor hoef je het enkel nog aan te mengen met water en je hebt jouw perfecte smaak. Vele jaren later is de selectie aan Kool-Aid smaken alleen meer toegenomen. Met alle opties in smaken, maar ook in type limonade, is er voor iedereen de perfecte smaak. Het limonademerk is uitgegroeid tot een popcultuur. Je ziet het vaak terug op TV, in tijdschriften en bij diverse influencers. Daarnaast zie je gelijk de mascotte voor je: de grote vrolijke kan met verfrissende rode limonade. Wij er zijn fan van!

 

Hoe maak ik Kool-Aid?

Het maken van deze drankjes is ontzettend makkelijk. Leeg het zakje of het gewenste aantal uit de buis in een kan of glas. Voeg hierbij de hoeveelheid water toe zoals aangegeven op de verpakking. Even roeren en het is klaar! Je kunt nu genieten van de heerlijke verfrissende smaken.

 

Kool-Aid kopen bij Afro Indian Market

Je bestelt al onze artikelen gemakkelijk online via onze webshop. Wil je de artikelen in het echt zien en verder geïnspireerd worden? Kom dan langs in onze winkel aan de Wagenstraat 62-64 in Den Haag. We helpen je graag!

 

Veelgestelde vragen

Je koopt deze heerlijke drankjes bij Afro Indian Market. Zowel online als in onze winkel in Den Haag.

De drankjes bestaan uit een poeder. Maak het zakje leeg en vul het aan met water. Roer goed door elkaar en geniet van de heerlijke smaken.

Meng het poeder in een kan, glas of beker aan met een beetje water.

1 zakje poeder is goed voor 1,8 liter Kool-Aid.