Bijbehorende producten

Alternatieve producten

×

Titel

Text

Indomie noodles kopen

Heerlijke instant noodles voor elk moment van de dag. De noodles van Indomie zijn ontzettend geliefd. Dit komt door de diversiteit in keuzes, de heerlijke smaak en de prijs. Je koopt namelijk een pakje al voor minder dan één euro! Verkrijgbaar in smaken als special chicken, onion chicken, chicken, vegetables & shrimp heb je altijd de smaak die echt bij jou past. We verkopen meer hartige snacks en producten van merken als Calnort, Cheetos & Badia.

 

De afkomst van Indomie

Het Indonische merk Indomie wordt sinds 1972 geproduceerd door Indofood instant noodles. Indofood is de grootste noodle producent ter wereld. Zij beschikken namelijk over zo’n 16 fabrieken, waarmee jaarlijks meer dan 15 miljard pakjes worden geproduceerd. De naam is afgeleid van “indo” voor “Indonesië”, en “mie” voor het Indonesische woord voor “noodles”. Het merk heeft al diverse prijzen gewonnen, zoals de Indonesia Best Brand Award en de Indonesia Best Packaging Award.

 

Instant noodles maken

Het maken van instant noodles is ontzettend gemakkelijk. Kies jouw favoriete smaak, zoals kip of groenten. Breng vervolgens 400 ml water aan de kook, voeg de noodles toe en laat deze gedurende 3 minuten zachtjes koken. Voeg, terwijl de noodles koken, de inhoud van de kruidenzakjes toe. Voeg tot slot de noodles toe aan de kruiden en meng ze goed door elkaar. Nu ben je klaar om te genieten van de heerlijke noodles! Je kunt ze ook bereiden door de noodles 5 minuten in 400 ml water in de magnetron (850W) te zetten. Zo gepiept!

 

Indomie kopen bij Afro Indian Market

Je bestelt al onze artikelen gemakkelijk online via onze webshop. Wil je de artikelen in het echt zien en verder geïnspireerd worden? Kom dan langs in onze winkel aan de Wagenstraat 62-64 in Den Haag. We helpen je graag!

 

Veelgestelde vragen

Het instant noodle merk is geproduceerd uit India door het bedrijf Indofood Sukses Makmur Tbk. Ook wel bekend als Indofood.

Er zijn diverse smaken zoals special chicken, onion chicken, chicken, vegetables & shrimp.

"Indo" staat  voor "Indonesië" en "mie" voor het Indonesische woord voor "noodles".

Je koopt Indomie instant noodles bij Afro Indian Market.