Bijbehorende producten

Alternatieve producten

×

Titel

Text

African Royale haarproducten

De haarproducten van African Royale zorgen er niet alleen voor dat je haren altijd goed zitten, maar verzorgen ook. Met de zeer betaalbare producten heb je binnen een handomdraai de perfecte haarroutine voor elke dag. Of het nou gaat om een shampoo, conditioner of stylingproduct: je vindt het allemaal bij African Royale. Ontdek nu de complete collectie. Daarnaast verkopen we bij Afro Indian Market meer producten voor je haren als Afro LoveBlond It & Curls.

 

Miracle Oil Moisturizer

Ontdek de fantastische African Royale M.O.M. De afkorting M.O.M. staat voor 'Miracle Oil Moisturizer'. Dit product is dan ook perfect voor alle soorten haartypes. Door het gebruik van 14 natuurlijke kruiden en diverse gezonde ingrediënten, laat je jouw haren tot in de kern stralen. Gezien de lichte module van het product dringen de ingrediënten gemakkelijk door natuurlijk, krullend, gevlochten maar ook geweven haar. Het maakt dus niet uit welk haartype je hebt. De conditioner dringt diep in het haar om een natuurlijke glans en zachtheid te bieden. Probeer het zelf, je zal het fantastisch vinden!

 

African Royale sale

Ben je op zoek naar de beste haarproducten voor een scherpe prijs? Let dan goed op tijdens de sale van Afro Indian Market. Gedurende de sale periode verkopen we diverse haarproducten en nog veel meer voor een lagere precies. Dit is dé kans om in te slaan. Koop diverse merken en producten, er zit voor iedereen wat bij. Op is op!

 

African Royale haarproducten kopen bij Afro Indian Market

Je bestelt al onze artikelen gemakkelijk online via onze webshop. Wil je de artikelen in het echt zien en verder geïnspireerd worden? Kom dan langs in onze winkel aan de Wagenstraat 62-64 in Den Haag. We helpen je graag!

Sluit filter

Filter

Wij hebben helaas geen artikelen kunnen vinden voor deze zoekopdracht

Wat kun je doen

Controleer de spelling van je zoekopdracht of probeer een andere zoekopdracht.

Je kunt ook:

Meer informatie vinden via onze klantenservice of de homepage bezoeken

0 artikelen uit 0