Bijbehorende producten

Alternatieve producten

×

Titel

Text

African Pride haarproducten

Dé haarproducten voor de perfecte krullen. Bij African Pride geloven ze sterk in de onuitgesproken kracht van een geweldige haardracht. Een mooi kapsel kan jou energie geven. Dit moet dan ook voor elke vrouw togankelijk zijn. Daarom heeft African Pride eersteklas natuurlijke ingrediënten voor een betaalbare prijs. Daarnaast verkopen we bij Afro Indian Market haarproducten van merken als Afro Sheen, Bounce Curl & Afro Love.

 

Shampoo routine

De beste shampoo routine doe je met de African Pride shampoo & pre shampoo. De pre-shampoo is hydraterend en ontwarrend door de natuurlijke voordelen van Aloë Vera en kokoswater. Deze ingrediënten verzorgen en beschermen je haar waardoor het makkelijk te managen is tijdens het reinigen en restylen. Breng een ruime hoeveelheid van de pre-shampoo aan op droog haar en verdeel het gelijkmatig. Kam dit vervolgens door je haar met je vingers of een kam en spoel het grondig uit. Wanneer je haren zijn uitgespoeld, kun je het wassen met de verzachtende shampoo. Deze shampoo verwijdert vuil en opbouw van het haar, zonder het haar van de natuurlijke oliën te ontdoen. Je haren zijn zacht, schoon en perfect om te stylen.

 

African Pride styling producten

Na het wassen van je haren wil je jouw krullen natuurlijk mooi in model brengen. Hiervoor kun je onder andere gebruikmaken van een gel of wax om de haren in model te brengen. Je kunt bijvoorbeeld een mousse, texturizer en curling products gebruiken om extra volume te geven aan je kapsel. Verzorg tot slot je kapsel met een moisturizer, olie of serum. Van het begin tot eind verzorg je jouw haren met de heerlijke producten van African Pride. 

 

African Pride haarproducten kopen bij Afro Indian Market

Je bestelt al onze artikelen gemakkelijk online via onze webshop. Wil je de artikelen in het echt zien en verder geïnspireerd worden? Kom dan langs in onze winkel aan de Wagenstraat 62-64 in Den Haag. We helpen je graag!

 

Veelgestelde vragen

De African Pride shampoo is perfect voor krullend haar.

Check bij de kapper of je aanleg hebt voor krullend haar. Vervolgens kun je de geschikte producten en de Curly Girl methode gebruiken om jouw krullen een nieuw leven in te blazen.

Met de juiste producten kun je jouw haren onder controle houden. Zo helpen de African Pride shampoo, conditioner en veel meer producten voor stralende krullen.